KONSTRUKCE Media, s. r. o.Com4In Group
ISSN 1803-8433
English - Google Translate Česky - Překladač Google French - Google Translate Italian - Google Translate German - Google Translate Polish - Google Translate Spanish - Google Translate Swedish - Google Translate   |   Přihlásit se   
Nacházíte se:  Úvod    Ekonomika    UniCredit Leasing zajistí financování nových investic

UniCredit Leasing zajistí financování nových investic

Publikováno: 7.10.2013
Rubrika: Ekonomika, Development

UniCredit Leasing, přední společnost nebankovního financování v ČR, očekává oživení jak v oblasti financování strojů a zařízení, tak v segmentu investičních projektů. To je také jeden z důvodů, proč se leasingová společnost aktivně účastní Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně, kde prezentuje novinky v oblasti leasingových a úvěrových produktů, akční nabídky a přímo na výstavišti nabízí společně se sesterskou společností UniCredit Bank také konzultace pro financování konkrétních obchodních kontraktů.

NASTAL ČAS NOVÝCH INVESTIC
Investice do strojů, zařízení a dopravních prostředků by měly růst zejména u firem, které prošly v období ekonomického útlumu optimalizací a restrukturalizací výroby a nyní využívají výhod poklesu pořizovacích cen strojů a úrokových sazeb na mezibankovním trhu. To nahrává strategii společnosti UniCredit Leasing. „Jsme na poptávku firem a podnikatelů velmi dobře připraveni. Společnost UniCredit Leasing nabízí v případě investic do strojního vybavení, nových technologií, transportní techniky nebo rozšiřování výrobní kapacity nejširší výběr finančních produktů na českém trhu,“ uvedla Renáta Vítková, ředitelka pobočky korporátního financování UniCredit Leasing.

ŠIRŠÍ VYUŽITELNOST NEBANKOVNÍHO FINANCOVÁNÍ
Produkty UniCredit Leasing pro financování podnikatelů, zejména leasing a úvěry se zajišťovacím převodem vlastnického práva, nabízejí řešení při omezeném přístupu k novým finančním zdrojům. „Vlastnictví financované věci nám umožňuje nabídnout klientům řešení, které by standardní bankovní produkty již nemohly zajistit. Financování leasingem nebo úvěrem se zajišťovacím převodem vlastnictví je využitelné také pro začínající podnikatelské subjekty bez úvěrové historie,“ doplnila Renáta Vítková.

Konkurenční výhodou UniCredit Leasing je také rychlost uzavírání smluv na financování podnikatelských záměrů, které jsou často podepisovány přímo při výběru potřebného stroje, zařízení či dopravního prostředku, a to prostřednictvím našich spolupracujících dodavatelů. Na jednom místě během jediného jednání tak lze nejen vybrat a převzít potřebnou věc, ale zároveň sjednat i její financování a pojištění.

KOMPLETNÍ LETNÍ NABÍDKA FINANČNÍCH PRODUKTŮ
UniCredit Leasing nabízí v případě investic do strojního vybavení, nových technologií, rozšiřování výrobní kapacity nebo nákupu transportní techniky nejširší výběr finančních produktů. Zatímco finanční leasing a podnikatelský úvěr představují dnes již standardní formy financování, stále více zákazníků začíná využívat inovativní způsoby, například operativní leasing.

„Náš produkt OperativeMachinery, tedy operativní leasing, představuje stále vyhledávanější způsob, jak poměrně jednoduše získat stroje a zařízení, a to pouze na dobu, kdy je klient skutečně potřebuje. Bez jakéhokoli administrativního zatěžování, starostí o servis a údržbu, bez problémů spojených s prodejem či likvidací strojů,“ vysvětlila Renáta Vítková.

Kromě operativního leasingu mohou klienti, kterým nezáleží na vlastnictví předmětu v době financování, využít produkt LeaseMachinery, tedy finanční leasing s možností odkupu za zůstatkovou cenu (obvykle 1 000 Kč + DPH) po uplynutí doby trvání leasingové smlouvy. Výhodou finančního leasingu pro klienta je jednodušší a rychlejší proces schvalování.

V nabídce jsou však i osvědčené úvěrové produkty (FinMachinery a CreditMachinery), které při nákupu strojů a zařízení, případně technologických celků mají své výhody. Zejména pokud chce klient pořizovaný předmět vlastnit a daňově odepisovat nebo využít pro jeho spolufinancování některý z dotačních titulů.

ZNAČKOVÉ FINANCOVÁNÍ S VÝHODAMI
Jde v podstatě o dohodu mezi finanční institucí na jedné straně a dovozcem nebo výrobcem strojů, zařízení, dopravní techniky atd. na straně druhé. Tato úzká spolupráce přináší zákazníkům další benefity v rámci zvýhodněných akčních nabídek. Klientsky velmi atraktivní je rychlé a jednoduché vyřízení smlouvy o financování.

Značkové financování je jednou z nejsilnějších stránek společnosti UniCredit Leasing. V současné době má uzavřenou smlouvu již s 18 značkami osobních, nákladních a užitkových automobilů, ale také s prodejci dopravní techniky, stavebních strojů, zemědělské či zdravotnické techniky.

UNICREDIT LEASING SOUČÁST SKUPINY UNICREDIT
UniCredit Leasing patří do renomované evropské finanční skupiny UniCredit a aktuálně je jednou z největších společností nebankovního financování v ČR. Univerzální nabídka financování, zahrnující finanční a operativní leasing, úvěr a splátkový prodej, umožňuje financování téměř všech komodit.

Bookmark
Ohodnoďte článek:

Autor


Fotogalerie
Renáta Vítková, ředitelka pobočky korporátního financování UniCredit Leasing

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Ostrava se brzy dočká další moderní stavbyOstrava se brzy dočká další moderní stavby (28x)
Office building Ostrava-Nordica v Ostravě představuje šestipodlažní objekt s ustupujícím sedmým nadzemním podlažím a se ...
Accolade v Chebu investovala dvě miliardy, vzniká jeden z největších industriálních parků střední EvropyAccolade v Chebu investovala dvě miliardy, vzniká jeden z největších industriálních parků střední Evropy (27x)
V Chebu vzniká díky Accolade jeden z největších průmyslových parků ve střední Evropě. První část budovy pro Tchibo je ne...
UniCredit Leasing zajistí financování nových investicUniCredit Leasing zajistí financování nových investic (27x)
UniCredit Leasing, přední společnost nebankovního financování v ČR, očekává oživení jak v oblasti financování strojů a z...

NEJlépe hodnocené související články

KOVOSVIT MAS, a.s. v minulém roce navýšil tržby téměř o 21 procent na 2, 2 miliardy korun (4 b.)
„Rok 2014 byl jeden z nejúspěšnějších roků naší společnosti od roku 2011. Když jsem do společnosti nastupoval, byla na p...
UniCredit Leasing zajistí financování nových investicUniCredit Leasing zajistí financování nových investic (3.4 b.)
UniCredit Leasing, přední společnost nebankovního financování v ČR, očekává oživení jak v oblasti financování strojů a z...
O certifikace zelených budov je zájemO certifikace zelených budov je zájem (3 b.)
V budově centrálního sídla ČSOB v Praze-Radlicích se uskutečnilo diskusní setkání „Mezinárodní certifikace zelenýc...

NEJdiskutovanější související články

O certifikace zelených budov je zájemO certifikace zelených budov je zájem (2x)
V budově centrálního sídla ČSOB v Praze-Radlicích se uskutečnilo diskusní setkání „Mezinárodní certifikace zelenýc...

Server Vodohospodářské stavby

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice