KONSTRUKCE Media, s. r. o.Com4In Group
ISSN 1803-8433
English - Google Translate Česky - Překladač Google French - Google Translate Italian - Google Translate German - Google Translate Polish - Google Translate Spanish - Google Translate Swedish - Google Translate   |   Přihlásit se   
Nacházíte se:  Úvod    Povrchová ochrana    O.S.A. s. r. o. – spolehlivý a flexibilní dodavatel nátěrových systémů pro vaše projekty

O.S.A. s. r. o. – spolehlivý a flexibilní dodavatel nátěrových systémů pro vaše projekty

Publikováno: 25.8.2016
Rubrika: Povrchová ochrana

Společnost O.S.A. s. r. o. byla založena v roce 1994. Postupným vývojem začala společnost rozšiřovat své aktivity v oblasti inženýrsko‑technické činnosti, z čehož vznikl i nejdůležitější směr rozvoje firmy – obor povrchových úprav a jeho komplexní řešení. V rámci svého vývoje prodělala zejména po roce 1996 výraznou změnu v majetkové účasti jednotlivých společníků, čímž byly vyvolány i nové obory podnikatelské činnosti, zejména aktivity organizačních a ekonomických poradců a jejich koncentrace v oboru ekologie. V tomto období byla značně upevněna stabilita společnosti, došlo k výraznému navýšení základního kapitálu a následně vlivem hospodářských výsledků i k růstu a zhodnocení vlastního jmění.

ZASTOUPENÍ RENOMOVANÝCH VÝROBCŮ NÁTĚROVÝCH SYSTÉMŮ
Dalším výrazným mezníkem činnosti a rozvoje firmy byl rok 2000, kdy se podařilo po dlouhodobé přípravě navázat na rozsáhlé zkušenosti z oboru povrchových úprav a získat tak výhradní zastoupení dvou renomovaných německých výrobců nátěrových hmot. První autorizované a výhradní zastoupení bylo smluvně uzavřeno pro firmu J.SIGEL & SOHN Heilbronn a následně v roce 2001 pro renomovaného výrobce firmu GEHOLIT+WIEMER Graben‑Neudorf. Pro oba subjekty provádí naše společnost dovoz, distribuci, poradenství a servis materiálů pro povrchové úpravy na mezinárodní úrovni tj. pro Českou a Slovenskou republiku a Maďarsko. V rámci této dlouholeté a úspěšné činnosti máme v dodávkách a realizaci povrchových úprav velice zvučné světové reference.

ZVUČNÉ REFERENCE
V oboru stavebních a manipulačních strojů se jedná o americkou firmu Terex a její závody v Evropě Terex‑Fuchs a Terex‑Schaeff. Z dalších činností pak provádíme zejména úpravu povrchu ocelových konstrukcí a zařízení jako fasáda hotelu InterContinental Davos, ocelová konstrukce vstupní brány nového sídla společnosti Apple Inc., kompletní konstrukce fasádních prvků nového letiště v Berlíně či zastřešení londýnského nádraží King‘s Cross. Dalším oborem činnosti je energetika, kde jsme dodavateli produktů pro antikorozní ochranu ocelových konstrukcí větrnných, tepelných i jaderných elektráren s působností po celé Evropě. Zásadním segmentem jsou pak stožáry přenosových soustav, kde jsme za poslední 3 roky dodali stovky tun vodou‑ředitelných nátěrových hmot ke zpracování v závodech výrobců i na sanace stávajících vedení. Kromě těchto činností byla dále prohloubena aktivita firmy v oboru činnosti technických poradců, zejména v oblasti ekologie, sanačních a zemních prací a v neposlední řadě i řešení důsledku procesů chemických úprav povrchů a lakovacích technologií z hlediska vlivu na životní prostředí. V tomto směru spolupracujeme jak s velkými průmyslovými podniky, tak i s drobnými podnikateli. Na základě požadavku zvyšující se kvality a komplexnosti řešení oboru povrchových úprav byla naše firma v roce 2003 úspěšně certifikovaná systémem ISO 9001 (ITI TÜV). Náš vývoj a charakter nátěrových systémů pružně reaguje na současný trend a požadavky trhu tj. vysokosušinové nátěry s minimálním obsahem rozpouštědel, speciální antikorozní nátěry v několikavrstevných systémech s vysokou garancí, speciální materiály se značnou odolností proti vnějším vlivům.

OCELOVÉ KONSTRUKCE
Pro obor ocelových konstrukcí nabízí společnost O.S.A. transportní nátěry, základní nátěry, jednovrstvé nátěry, mezinátěry a vrchní nátěry pro ocelové konstrukce.

INDUSTRY
V segmentu technologických konstrukcí najdeme v nabídce O.S.A. standardní systémy a vysoko sušinové systémy TEREX FUCHS, jednovrstvé nátěry, mezinátěry a vrchní nátěry TEREX SCHAEFF. 

PODLAHOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY
O.S.A. nabízí rovněž systémy pro podlahy. Jedná se především o základní nátěry, pryskyřicové malty, nátěry a mezinátěry, posilující nátěry, systémy s vybíjecí schopností, WHG‑systémy nebo OS8‑systémy.

SLUŽBY SPOJENÉ S DODÁVKAMI NÁTĚROVÝCH HMOT
Návrh
Společnost O.S.A. je ve spolupráci s vývojovými laboratořemi dodavatelů v Německu schopna zajistit návrh nátěrového systému přesně na míru vašich požadavků. Při posuzování a vlastním návrhu jsou brány na zřetel zejména zátěžové požadavky (korozní agresivita prostředí, mechanické, fyzikální i chemické vlivy pro dané prostředí a aplikaci), ale i estetické nároky, které má zákazník na finální vrstvy jeho výrobku a která tak spoluvytváří celkový vizuální efekt daného stroje či konstrukce.

V poslední době je čím dál více v popředí i ekologická stránka aplikace a s tím související emise VOC. Výrobce GEHOLIT+WIEMER disponuje více než 30letými zkušenostmi s vodou ředitelnými nátěrovými hmotami pro ocelové konstrukce a prostřednictvím našich techniků jsme schopni na jakýkoliv rozpouštědlový nátěrový systém navrhnout alternativní vodou ředitelnou variantu při zachování dosavadních antikorozních vlastností.

Samozřejmostí jsou kalkulace pro naše zákazníky, kde jsou posuzovány celkové náklady na aplikaci nátěrových hmot, a tedy nejenom pořizovací cena materiálu, ale i vydatnost, čas schnutí a s tím související efektivita úseku povrchových úprav, tak sekundární výdaje, které plynou právě z emisí VOC a následných nákladů na častější výměny filtrů a zvýšenou legislativní zátěž. 

Dodání
Veškeré skladové položky pro průběžné pokrytí dodávek na území České republiky, Slovenska a Maďarska jsou dosažitelné v našem centrálním skladu na adrese: K Ochozi 1409, Bystřice nad Pernštejnem. Na základě dlouholetých zkušeností a projeveného zájmu ze strany našich zákazníků provádíme a zajišťujeme dopravu zboží jednak vlastními vozy a z části pomocí našich smluvních partnerů po celé ČR i v zahraničí.

O.S.A. nabízí flexibilní, kvalitní a rychlý rozvoz nejen malých dodávek, ale též objednávek větších tonáží. Dopravu zajišťujeme vlastními dodávkovými vozy do 3,5 t. Je‑li zboží skladem, jsme schopni jej dodat okamžitě po obdržení objednávky. Naše doprava se vztahuje na odběratele v ČR i v zahraničí.

Technický servis
Dodáním to nekončí. Naši pracovníci zajišťují nejenom vstupní školení u jednorázových aplikací a nájezd sériových výrob, ale i technický servis po celou dobu aplikace. Pravidelné servisní návštěvy mají za účel komplexní podporu zákazníka a procesu povrchové úpravy. Naši servisní technici disponují certifikátem Korozního Inženýra a v případě potřeby jsme schopni zajistit i dohled inspektora s celoevropským certifikátem FROSIO.

Z podkladů O.S.A. s. r. o.

O.S.A. s. r. o. – a Reliable and Flexible Supplier of Coating Systems for Your Projects
The company O.S.A. s. r. o. was established in 1994. It was gradually developing and started to extend its activities in the sphere of engineering and technical activities, which resulted in the most important direction of the company development – surface treatment and its comprehensive solutions. Within its development, the company underwent significant changes in the capital participation of individual stakeholders especially after 1996, which also resulted in starting new business areas such as organisational and economic advisory, and its concentration in the field of ecology. Stability of the company has been intensively reinforced in this period, the capital stock was significantly increased and subsequently, as a result of economic results, own capital increased and was valorised.

Bookmark
Ohodnoďte článek:

Fotogalerie
Chemické a petrochemické provozy – extrémní korozní zátěžPřenosové soustavy – antikorozní ochrana duplexním systémem (pozink + nátěr)Architektura – reference po celém světě, vyrobeno v ČRSériové lakování – vysokosušinové a rychleschnoucí variantyIndividuální řešení – návrhy na míru konkrétní aplikaceSériové lakování – vodou ředitelné systémy

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Některé aspekty prvopočátků požárních uzávěrů otvorů po zavedení ČSN řady 73 08…Některé aspekty prvopočátků požárních uzávěrů otvorů po zavedení ČSN řady 73 08… (135x)
V nedávné minulosti jsme byli svědky ojedinělé akce České obchodní inspekce, která byla prezentována odborné i laické ve...
Žárové zinkování dle normy EN ISO 1461 a CE-značení ocelových konstrukcí dle normy EN 1090 (105x)
1. CE ZNAČENÍ A NORMA EN 1090 PRO ZHOTOVENÉ OCELOVÉ KONSTRUKCE CE značení je pro všechny stavební výrobky, na které se ...
Výroba zinku v minulosti a dnes (100x)
Zinok je v súčasnosti štvrtým najpoužívanejším kovom na svete, po železe, hliníku a medi. Na začiatku dvadsiateho storoč...

NEJlépe hodnocené související články

Studium příčin ztmavnutí povlaku žárového zinku v oblasti svarového spojeStudium příčin ztmavnutí povlaku žárového zinku v oblasti svarového spoje (5 b.)
Objednatele žárového pozinkování mnohdy znepokojuje různorodý vzhled povlaku. U zakázek provedených z rozmanitého materi...
Korozní napadení korozivzdorných ocelí v důsledku svařovaníKorozní napadení korozivzdorných ocelí v důsledku svařovaní (5 b.)
Korozivzdorné oceli patří mezi konstrukční materiály s vysokou korozní odolností v závislosti na způsobu jejich legování...
„Nejvíce zaujal požár skladu pneumatik,“„Nejvíce zaujal požár skladu pneumatik,“ (5 b.)
uvedl v rozhovoru pro časopis KONSTRUKCE doc. Ing. Petr Kučera, Ph.D., vedoucí Katedry požární ochrany Vysoké školy báňs...

NEJdiskutovanější související články

Ochranná maskovací páska do žárového zinkuOchranná maskovací páska do žárového zinku (3x)
Na základě poptávky našich zákazníků na maskování částí ocelových konstrukcí před žárovým pozinkováním jsme se začali za...
Povrchová úprava při výstavbě a rekonstrukcích fotbalových stadionů v JARPovrchová úprava při výstavbě a rekonstrukcích fotbalových stadionů v JAR (2x)
Přelom června a července letošního roku bude ve znamení Mistrovství světa ve fotbale 2010. Tuto sportovní událost poprvé...
Pasivní protipožární ochrana (1x)
Ocel je nehořlavý anorganický materiál používaný pro své fyzikální a mechanické vlastnosti ve stavebnictví a v dalších o...

Server Vodohospodářské stavby

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice