KONSTRUKCE Media, s. r. o.Com4In Group
ISSN 1803-8433
English - Google Translate Česky - Překladač Google French - Google Translate Italian - Google Translate German - Google Translate Polish - Google Translate Spanish - Google Translate Swedish - Google Translate   |   Přihlásit se   
Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    2017    Vybrané dokončené haly společnosti LLENTAB v květnu

Vybrané dokončené haly společnosti LLENTAB v květnu

Publikováno: 14.6.2017
Rubrika: 2017

V květnu firma LLENTAB mimo jiné dokončila halu pro výrobu obráběných dílů ve městě Kraslice v Karlovarském kraji nebo velkou skladovou halu pro nátěrové hmoty v Letovicích na jižní Moravě.

CZ0630 Kornet – výrobní hala

Objednatelem nové výrobní haly v Kraslicích na Sokolovsku byla karlovarská stavební firma BAUING KV s.r.o., investorem pak Kornet s.r.o. se sídlem ve městě Kraslice. Hala konstrukce S2HR1 má velikost 38×30 m2 a světlou výšku 5 metrů. Střecha haly je sedlová a spodní vrstva střešního pláště je z ocelového trapézového pozinkovaného plechu.

Firma Kornet je certifikovaným výrobcem malých a středních sérií obráběných, lisovaných a montovaných dílů. Své výrobky vyrábí obráběním na CNC a v menší míře i konvenčních strojích, dále tvářením na servo, výstředníkových a CNC strojích.

Nová rekuperovaná hala umožní investorovi ještě přesnější obrábění, než ty stávající. A díky jejímu dokončení se navíc může pustit do renovace starší haly.

CZ0665 Teluria – skladová a expediční hala

V říjnu loňského roku vydal odbor výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Letovicích stavební povolení pro novostavbu expedičního skladu a v květnu už nová ocelová hala LLENTAB stojí. Investorem byla společnost BARVY A LAKY TELURIA s.r.o., která ještě na podzim zahájila ve spolupráci s firmou Letostav s.r.o. stavbu moderního expedičního skladu a současně s tím stavbu vodovodní, plynové, kanalizační a elektro přípojky. Nový expediční sklad bude mít kapacitu 970 tun syntetických barev (cca 3000 paletových míst) a 1050 tun vodou ředitelných barev (cca 3000 paletových míst). Zastavěná plocha haly je 3661,5 m2.

Nová hala, využívající systém LLENTAB s konstrukcí S7HR1, má sedlovou střechu se sklonem 7°, délku 64,6 m, šířku 36,6 metrů a vnitřní světlou výšku 12 metrů. Povrch střešního pláště tvoří ocelový trapézový plech pozinkovaný TP 46, povrchová úprava je oboustranně provedena polyuretanovým lakem. K opláštění stěn nové expediční haly byl použit svisle kladený pozinkovaný ocelový trapézový plech VP 45. Tepelnou izolaci tvoří 150 mm vrstva minerální pěny. Jednolodní hala s řadou podpěr bude investorovi sloužit jako sklad a expedice. Hala – vzhledem k materiálům, které v ní budou skladovány – nabízí zvýšenou požární odolnost konstrukce haly a opláštění. Nosná konstrukce střechy, realizovaná pohledem LLENTAB 2LF, má, podobně jako střešní plášť požární odolnost 30 minut, opláštění stěn a obvodových sloupů pak 30-90 minut. Pro opláštění stěn byl použit stěnový plášť LLENTAB typ 4F, sloupy byly obloženy sádrokartonem a kapotáží.

Společnost BARVY A LAKY Teluria patří od roku 2003 tradičnímu českému výrobci nátěrových hmot, firmě BARVY A LAKY HOSTIVAŘ. Nový sklad je významnou součástí strategických rozvojových záměrů celé firemní skupiny BAL a bude sloužit k dalšímu zefektivnění činnosti a k vytváření potřebného moderního technického a logistického zázemí pro dodávky zákazníkům v tuzemsku i v zahraničí. S výrobky skupiny BAL se můžete setkat v celé řadě obchodních řetězců, u partnerských prodejců a distributorů nebo v síti maloobchodních prodejen Kouzlo barev a drogerie a Barevný ráj.

Více informací naleznete na www.ocelovehaly.cz

Bookmark
Ohodnoďte článek:

Autor


Fotogalerie
CZ0665 Teluria – skladová a expediční hala

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

„Mobilní aplikace pro budovu Five slučuje dohromady všechny služby, které jsou v budově dostupné,“„Mobilní aplikace pro budovu Five slučuje dohromady všechny služby, které jsou v budově dostupné,“ (34x)
uvedl v rozhovoru pro časopis KONSTRUKCE projektový manažer společnosti Skanska Property Czech Republic Ing. Oldřich Kup...
Aspira Business Centre – nová „zelená“ kancelářská budova v Praze 5Aspira Business Centre – nová „zelená“ kancelářská budova v Praze 5 (32x)
Od dubna 2016 vyrůstala v pražských Nových Butovicích administrativní budova společnosti Livesport. Aspira Business Cent...
AČSZ – Nový přidružený člen AČSZAČSZ – Nový přidružený člen AČSZ (27x)
Jedním z oborů, v němž je Bochemie dlouhodobě úspěšná ve světovém měřítku, je povrchová úprava kovů. Stěžejním produktem...

NEJlépe hodnocené související články

Aspira Business Centre – nová „zelená“ kancelářská budova v Praze 5Aspira Business Centre – nová „zelená“ kancelářská budova v Praze 5 (5 b.)
Od dubna 2016 vyrůstala v pražských Nových Butovicích administrativní budova společnosti Livesport. Aspira Business Cent...
Veleň bude mít novou školu. Postaví ji společnost HSF SystemVeleň bude mít novou školu. Postaví ji společnost HSF System (5 b.)
Stavební společnost HSF System staví novou budovu základní školy v obci Veleň ve Středočeském kraji. Výstavba proběhne v...
V ArcelorMittal Ostrava úspěšně dokončili opravu vysoké pece za 320 milionůV ArcelorMittal Ostrava úspěšně dokončili opravu vysoké pece za 320 milionů (5 b.)
Jedna ze dvou provozovaných vysokých pecí v huti ArcelorMittal Ostrava prošla náročnou opravou. Ta trvala 45 dní a stála...

NEJdiskutovanější související články

Lindab Safety: aby vaše střecha byla i v zimě bezpečnáLindab Safety: aby vaše střecha byla i v zimě bezpečná (1x)
Střechu obvykle vnímáme jako funkční objekt, který nám slouží a není třeba mu věnovat příliš pozornosti. To se ale může ...

Server Vodohospodářské stavby

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice