KONSTRUKCE Media, s. r. o.Com4In Group
ISSN 1803-8433
English - Google Translate Česky - Překladač Google French - Google Translate Italian - Google Translate German - Google Translate Polish - Google Translate Spanish - Google Translate Swedish - Google Translate   |   Přihlásit se   
Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Zajímavosti    Stavební veletrh IBF přináší nové možnosti podnikání

Stavební veletrh IBF přináší nové možnosti podnikání

Publikováno: 11.3.2015
Rubrika: Zajímavosti

Další ročník stavebního veletrhu IBF, který se uskuteční v tradičním dubnovém termínu od středy 22. do soboty 25. dubna 2015, nabídne nové možnosti podnikání. Opět po roce se stane jak místem pro představení nových technologií a technických řešení, tak i setkáním odborníků ze všech oborů stavebnictví a technického zařízení budov.

MĚJTE PŘEHLED O TOM, CO SE VE SVĚTĚ DĚJE
Stavební veletrh IBF se bude věnovat hned několika tématům, která jsou v současné době aktuální nejenom ve světě stavebnictví. Zahajovací konference se zaměří na problematiku církevních a historických staveb z pohledu stavby, obnovy a správy jednotlivých objektů. Z dalších aktuálních témat můžeme zmínit problematiku školských staveb nebo projekt zaměřený na výběr vhodného osvětlení. Nesmíme zapomenout ani na téma energeticky úsporného stavění, které se prolne jak výstavními expozicemi, tak i doprovodným programem veletrhu.

HISTORICKÉ A CÍRKEVNÍ STAVBY – NOVÁ PŘÍLEŽITOST PRO VAŠI FIRMU
Zajímavou tržní příležitostí je obnova historických a církevních staveb, kterým se bude také věnovat zahajovací konference. Pro vystavovatele, kteří se budou prezentovat v rámci této problematiky, je připraveno hned několik možností jak se zviditelnit před více než 2 000 cíleně pozvanými odborníky. Konference a zvaní návštěvníků se uskuteční ve spolupráci s Ministerstvem kultury ČR, Národním památkovým ústavem, Českou biskupskou konferencí, Konferencí vyšších představených mužských řeholí v České republice, Konferencí vyšších představených ženských řeholí v České republice, Arcibiskupstvím pražským, Biskupstvím brněnským atd.

JAK SPRÁVNĚ ZVOLIT VHODNÉ OSVĚTLENÍ
Další nový projekt stavebního veletrhu IBF se bude věnovat poradenství s výběrem vhodného typu osvětlení do domácností. V rámci pavilonu P budou vytvořeny vzorové místnosti jako pracovna, kuchyň, jídelna a koupelna, které budou osvětleny různými druhy svítidel. Návštěvníci si je budou moci v reálných podmínkách vyzkoušet. Tyto praktické ukázky budou doplněny doprovodným programem a poradenským centrem. Projekt připravujeme ve spolupráci se společnostmi OSRAM Česká republika a Pražská energetika. Jedná se o jedinečnou možnost prezentace také pro všechny výrobce světel a svítidel.

VELETRH PTÁČEK PŘI VELETRHU IBF
Souběžně se Stavebním veletrhem IBF bude probíhat v pavilonu V i Veletrh PTÁČEK společnosti PTÁČEK – velkoobchod, který bude zpřístupněn široké veřejnosti v pátek 24. a v sobotu 25. dubna. V rámci této akce představí společnost PTÁČEK – velkoobchod, a. s. svoji nabídku výrobků více než 130 dodavatelů z oboru topení – plyn – voda – sanita – inženýrské sítě.

ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA MÁ NA VELETRHU ZELENOU
Stavební veletrh IBF myslí také na milovníky zahradničení a zahradní architektury. Na více než 1 500 m2 přinese téma zahradní architektury praktické ukázky, inspiraci a poradenství ze vzorových zahrad, ale i možnost vyřešit s renomovanými odborníky své plány na vlastní zahradu. Součástí nabídky jsou také dřevěné doplňky do zahrad, zahradní nábytek. V letošním roce dojde k rozšíření nabízeného sortimentu o zahradní techniku, ruční nářadí a další potřeby pro kutily.

S VOLBOU STŘEŠNÍ KRYTINY PORADÍ ANKETA STŘECHA ROKU!
Kolik mě bude střecha stát? Kdo mi střechu zhotoví? Tyto dotazy si klade většina investorů při rekonstrukci nebo stavbě střechy. Na poslední dva dotazy najdou investoři odpovědi většinou lokálním poptáním nejbližších pokrývačů, tesařů nebo klempířů. Kdo jim ale poradí, který střešní materiál je pro jejich střechu opravdu ten NEJ? Odpověď na tuto otázku bude hledat v druhém ročníku anketa Střecha roku 2015. V letošním roce se také nově uděluje cena projektantů a stavbyvedoucích! Další novinkou je pak volba nejlepšího hobbymarketu. Slavnostní vyhlášení proběhne v dubnu na stavebním veletrhu IBF v Brně.

STAVBA, TECHNICKÉ ZAŘÍZENÍ BUDOV A VYBAVENÍ INTERIÉRU
Souběžně se stavebním veletrhem IBF se uskuteční také veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno a veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX. Na jednom místě tak budou k dispozici novinky a trendy jak pro samotnou stavbu, rekonstrukci, tak i pro kvalitní a zdravotně nezávadné vybavení interiéru.

Více informací naleznete na www.ibf.cz

Bookmark
Ohodnoďte článek:

Fotogalerie

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ČVUT hostilo seminář Požárně bezpečnostní řešení stavby a návrhové normyČVUT hostilo seminář Požárně bezpečnostní řešení stavby a návrhové normy (297x)
Na dvě stovky posluchačů z řad odborníků na požární ochranu si našly 2. února 2012 cestu do Atelieru D na Stavební fakul...
Výpočet dynamických sil v základech masivního padostroje při drop-in testech velkých tělesVýpočet dynamických sil v základech masivního padostroje při drop-in testech velkých těles (93x)
V technické praxi, viz např. obr. 1 a 2, jsou často požadovány zkoušky součástí nebo strojních celků dynamickým rázem (&...
AČSZ – Křemík v oceli – důležitý prvek při žárovém zinkováníAČSZ – Křemík v oceli – důležitý prvek při žárovém zinkování (69x)
Žárové zinkovny v minulosti řešily a i dnes velice často řeší problém pozinkování materiálu z reaktivních ocelí, tzn. oc...

NEJlépe hodnocené související články

„Největší systémový nedostatek vidím v neošetřeném problému tzv. geotechnického rizika, které je součástí počátku stavebního záměru,“„Největší systémový nedostatek vidím v neošetřeném problému tzv. geotechnického rizika, které je součástí počátku stavebního záměru,“ (5 b.)
uvedl v rozhovoru pro časopis KONSTRUKCE Ing. Jindřich Řičica, předseda Asociace dodavatelů speciálního zakládání staveb...
Co jste hasiči, co jste dělali, že jste si takovou krásnou hasičárnu zasloužili?Co jste hasiči, co jste dělali, že jste si takovou krásnou hasičárnu zasloužili? (5 b.)
Autoři v článku popisují architektonické, konstrukční a materiálové řešení nové hasičárny v Krásné Studánce. Ta neslouží...
V mnoha směrech rekordní Bauma 2019V mnoha směrech rekordní Bauma 2019 (5 b.)
Po třech letech a tour v Indii a Číně se veletrh Bauma vrátil na výstaviště v bavorské metropoli – do Mnichova. Největší...

NEJdiskutovanější související články

Dřevostavby a cenové ukazatele nosných obvodových zdíDřevostavby a cenové ukazatele nosných obvodových zdí (9x)
Koncept „dřevostavba“ není zatím přesně definován. Tímto pojmem budeme rozumět stavební dílo, pro jehož nosnou konstrukc...
Analýza efektivity vytváření a využití antikorozních systémů na bázi materiálů obsahujících zinekAnalýza efektivity vytváření a využití antikorozních systémů na bázi materiálů obsahujících zinek (5x)
Zinkové povlaky tvoří nejefektivnější antikorozní ochranu ocelových výrobků. V práci je představena analýza nákladů...
AERO-THERM – kosmická technologie mezi izolacemiAERO-THERM – kosmická technologie mezi izolacemi (3x)
AERO-THERM znamená revoluci v izolaci a zateplování budov a objektů. AERO-THERM je nanotechnologie, která je schopna dík...

Server Vodohospodářské stavby

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice