KONSTRUKCE Media, s. r. o.Com4In Group
ISSN 1803-8433
English - Google Translate Česky - Překladač Google French - Google Translate Italian - Google Translate German - Google Translate Polish - Google Translate Spanish - Google Translate Swedish - Google Translate   |   Přihlásit se   
Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Zajímavosti    Pohneme s tím!

Pohneme s tím!

Publikováno: 12.10.2016
Rubrika: Zajímavosti

Společnost NOSRETI a. s. má již několik desítek let pevné postavení na trhu nadrozměrné přepravy. Jedná se o ryze českou firmu plnící si řádně veškeré povinnosti ke svým obchodním partnerům, zaměstnancům a institucím. Náš SPECIALTRANSPORT se stal jedním z předních evropských dopravců, a to nejen díky rozsáhlému vozovému parku, ale i více než 60 letem zkušeností, vývoje a růstu společnosti.

Mezi hlavní přednosti NOSRETI a. s. patří vlastní trasovací oddělení schopné vyhledat nejvhodnější trasu a určit optimální způsob uložení nákladu. Koordinuje veškeré asistenční činnosti a je připraveno vyřešit veškeré legislativní kroky nutné k získání všech povolení a rozhodnutí.

Máme vlastního autorizovaného mostního inženýra, který posuzuje stav všech mostů na trase. Je to kovaný profesionál, jehož výpočty i posudky vycházejí z moderních postupů a technologií.

Moderní přepravní technika je při realizaci transportů doprovázena vlastními doprovodnými vozy. Ty jsou plně vybavené komunikační i měřicí technikou a dalšími pomůckami. Jsou řízeny odborně vyškoleným týmem doprovodných techniků, kteří zajistí hladký průběh transportu.

INVESTOVALI JSME 50 MILIONŮ KČ DO NOVÉ TECHNIKY

NOSRETI a. s. disponuje soupravami, které se vymykají běžným standardům těžké a nadrozměrné dopravy. Právě díky naší technice tak získáváme náskok před konkurencí a posouváme naše hranice. Společnost pořídila v posledních měsících několik typů speciální nízkoložné techniky v hodnotě bezmála 50 mil. Kč. Tato technika umožňuje díky moderním technologiím naložit náklady nejvyšších hmotností a přepravovat je v minimálních ložných výškách.

CO O NÁS TUŠÍTE

Již poslední 2 až 3 roky v souvislosti se subjekty ve vlastnictví společného majitele zaznívá nové jméno, které se stále více dostává do povědomí laické i odborné veřejnosti. Tyto společnosti tvoří silnou a dynamicky se rozvíjející skupinu NOSRETI Group, která se věnuje rozmanitým činnostem. Zasahuje do oblasti gastro vybavení, bílé techniky, techniky vytápěcí, dokonce i do realitní sféry a rodinného vinařství.

Kvalitní vína se spoustou ocenění a medailí, rozmanitý a velmi vyhledávaný sortiment značky NORDline nebo objekty a budovy v mnoha městech České republiky, to vše neodmyslitelně ke koncernu patří.

ZAJIŠŤUJEME I MÉNĚ ZNÁMÉ SLUŽBY

Společnost NOSRETI a. s. kromě přeprav těžkých a nadrozměrných nákladů nabízí i služby v oblasti manipulace s břemeny. A zde se domníváme, že by byla škoda tuto oblast více čtenářům (a ne jen jim) nepřiblížit. 

Nabízíme doprovodnou službu na profesionální úrovni za užití špičkové techniky. V současnosti nabízíme pro naše zákazníky komplexní stěhovací služby včetně montáže a demontáže strojů, zajištění těžké dopravy, autojeřábů a vysokozdvižných vozíků podle potřeb každé zakázky.

Naši zkušení montéři a technici již pracovali téměř na všech kontinentech. K našim zákazníkům patří všichni významní výrobci lisů značek Kaiser, Heilbronn, Lasco, Bret, Manzoni, Verson, Schuller a mnoho dalších včetně jejich uživatelů. Stejně tak zajišťujeme stěhování vstřikolisů Engel, Demag apod. Samozřejmostí v naší nabídce je i tzv. lehké stěhování, kam řadíme různé přesuny a ustavení obráběcích center, soustruhů, laserových strojů, lisovacích jednotek a dalších technologií do hmotnosti 30 t. Většinou se jedná o přesuny vodorovné s usazením stroje do základu nebo na základ. Ke stěhování používáme běžnou a speciální manipulační techniku a hydrauliku a speciální transportní podvozky pogumované od 12 do 80 t a ocelové na hmotnosti vyšší.

Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám naše služby blíže představíme a vypracujeme nabídku. Na našem webu www.nosreti‑doprava.cz v sekci „Manipulace s břemeny“ naleznete několik referenčních fotografií z přesunů a manipulací, které realizoval náš odborný tým.

Ozvěte se nám… POHNEME S TÍM!

Bookmark
Ohodnoďte článek:

Fotogalerie
Mošnov – manipulace hydraulikou modulů Goldhofer THP‑STMošnov – překlad zařízení bez užití jeřábu do nákladního letadlaSuchdol n. Odrou – prostorově omezený příjezd do halyStudénka – vykládka v hale pomocí LIFT SystémuBrano Olomouc – překlápění lisu do pracovní polohyBrano Olomouc – ustavování lisu na základ

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ČVUT hostilo seminář Požárně bezpečnostní řešení stavby a návrhové normyČVUT hostilo seminář Požárně bezpečnostní řešení stavby a návrhové normy (369x)
Na dvě stovky posluchačů z řad odborníků na požární ochranu si našly 2. února 2012 cestu do Atelieru D na Stavební fakul...
AČSZ – Křemík v oceli – důležitý prvek při žárovém zinkováníAČSZ – Křemík v oceli – důležitý prvek při žárovém zinkování (59x)
Žárové zinkovny v minulosti řešily a i dnes velice často řeší problém pozinkování materiálu z reaktivních ocelí, tzn. oc...
Dřevostavby a cenové ukazatele nosných obvodových zdíDřevostavby a cenové ukazatele nosných obvodových zdí (56x)
Koncept „dřevostavba“ není zatím přesně definován. Tímto pojmem budeme rozumět stavební dílo, pro jehož nosnou konstrukc...

NEJlépe hodnocené související články

„Největší systémový nedostatek vidím v neošetřeném problému tzv. geotechnického rizika, které je součástí počátku stavebního záměru,“„Největší systémový nedostatek vidím v neošetřeném problému tzv. geotechnického rizika, které je součástí počátku stavebního záměru,“ (5 b.)
uvedl v rozhovoru pro časopis KONSTRUKCE Ing. Jindřich Řičica, předseda Asociace dodavatelů speciálního zakládání staveb...
Co jste hasiči, co jste dělali, že jste si takovou krásnou hasičárnu zasloužili?Co jste hasiči, co jste dělali, že jste si takovou krásnou hasičárnu zasloužili? (5 b.)
Autoři v článku popisují architektonické, konstrukční a materiálové řešení nové hasičárny v Krásné Studánce. Ta neslouží...
V mnoha směrech rekordní Bauma 2019V mnoha směrech rekordní Bauma 2019 (5 b.)
Po třech letech a tour v Indii a Číně se veletrh Bauma vrátil na výstaviště v bavorské metropoli – do Mnichova. Největší...

NEJdiskutovanější související články

Dřevostavby a cenové ukazatele nosných obvodových zdíDřevostavby a cenové ukazatele nosných obvodových zdí (9x)
Koncept „dřevostavba“ není zatím přesně definován. Tímto pojmem budeme rozumět stavební dílo, pro jehož nosnou konstrukc...
Analýza efektivity vytváření a využití antikorozních systémů na bázi materiálů obsahujících zinekAnalýza efektivity vytváření a využití antikorozních systémů na bázi materiálů obsahujících zinek (5x)
Zinkové povlaky tvoří nejefektivnější antikorozní ochranu ocelových výrobků. V práci je představena analýza nákladů...
AERO-THERM – kosmická technologie mezi izolacemiAERO-THERM – kosmická technologie mezi izolacemi (3x)
AERO-THERM znamená revoluci v izolaci a zateplování budov a objektů. AERO-THERM je nanotechnologie, která je schopna dík...

Server Vodohospodářské stavby

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice