KONSTRUKCE Media, s. r. o.Com4In Group
ISSN 1803-8433
English - Google Translate Česky - Překladač Google French - Google Translate Italian - Google Translate German - Google Translate Polish - Google Translate Spanish - Google Translate Swedish - Google Translate   |   Přihlásit se   
Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    2017    K plné dostavbě Prologis Park Prague-Rudná dojde pouze čtyři roky od jeho akvizice

K plné dostavbě Prologis Park Prague-Rudná dojde pouze čtyři roky od jeho akvizice

Publikováno: 2.10.2017
Rubrika: 2017

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti logistických nemovitostí, dnes oznámil začátek výstavby budovy na míru o rozloze 23 710 metrů čtverečních v Prologis Park Prague-Rudná pro českou rodinnou firmu VAFO PRAHA, výrobce krmiva pro domácí mazlíčky.

Výstavbou budovy 19 dojde zároveň k  naplnění kapacity parku, který se bude rozkládat na ploše téměř 250 000 metrů čtverečních prvotřídních distribučních prostor.

VAFO, stávající zákazník společnosti Prologis v parku v Rudné, se do nových prostor přesune ze svého aktuálního sídla v budově 6. Pronájem budovy 19, který zprostředkovala společnost Cushman & Wakefield, započne ve druhém kvartálu roku 2018.

„Prologis Park Prague-Rudná se od září roku 2014, kdy jsme jej získali, rychle zaplňuje. Současní zákazníci expandují a noví využívají výhod nadstandardní infrastruktury parku i jeho skvělé dopravní dostupnosti,” řekl Martin Baláž, ředitel pro pronájem a výstavbu společnosti Prologis pro Českou republiku a Slovensko. „Těší nás, že můžeme být partnerem pro lokální společnosti, jako je VAFO, a pomáhat jim dosahovat jejich podnikatelských plánů a ambicí – to je totiž skutečným měřítkem úspěchu naší práce.”

Nová budova bude sloužit jako distribuční centrum s měsíčním obratem 25 000 palet krmiva pro domácí mazlíčky. V České republice VAFO provozuje tři moderní výrobní závody. Společnost své produkty vyváží do 65 zemí světa.

Na základě požadavků společnosti VAFO budou podlahy budovy vybaveny systémem pro indukční navádění. Zbytek objektu bude konstrukčně odpovídat standardům Prologis a jeho součástí budou udržitelné prvky včetně chladicích střech a energeticky úsporného LED osvětlení.

Prologis Park Prague-Rudná je situován 20 kilometrů od centra Prahy a 12 kilometrů od mezinárodního letiště v Praze, přímo u sjezdu 5 dálnice D5.

Prologis je s více než jedním milionem metrů čtverečních logistických a průmyslových prostor vedoucím poskytovatelem distribučních nemovitostí na území České republiky (k 30. červnu 2017).

Bookmark
Ohodnoďte článek:

Autor


Fotogalerie
Prologis postaví budovu na míru o rozloze 23 710 metrů čtverečních pro VAFO PRAHA.

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

„Mobilní aplikace pro budovu Five slučuje dohromady všechny služby, které jsou v budově dostupné,“„Mobilní aplikace pro budovu Five slučuje dohromady všechny služby, které jsou v budově dostupné,“ (33x)
uvedl v rozhovoru pro časopis KONSTRUKCE projektový manažer společnosti Skanska Property Czech Republic Ing. Oldřich Kup...
Aspira Business Centre – nová „zelená“ kancelářská budova v Praze 5Aspira Business Centre – nová „zelená“ kancelářská budova v Praze 5 (31x)
Od dubna 2016 vyrůstala v pražských Nových Butovicích administrativní budova společnosti Livesport. Aspira Business Cent...
V ArcelorMittal Ostrava úspěšně dokončili opravu vysoké pece za 320 milionůV ArcelorMittal Ostrava úspěšně dokončili opravu vysoké pece za 320 milionů (29x)
Jedna ze dvou provozovaných vysokých pecí v huti ArcelorMittal Ostrava prošla náročnou opravou. Ta trvala 45 dní a stála...

NEJlépe hodnocené související články

Aspira Business Centre – nová „zelená“ kancelářská budova v Praze 5Aspira Business Centre – nová „zelená“ kancelářská budova v Praze 5 (5 b.)
Od dubna 2016 vyrůstala v pražských Nových Butovicích administrativní budova společnosti Livesport. Aspira Business Cent...
Veleň bude mít novou školu. Postaví ji společnost HSF SystemVeleň bude mít novou školu. Postaví ji společnost HSF System (5 b.)
Stavební společnost HSF System staví novou budovu základní školy v obci Veleň ve Středočeském kraji. Výstavba proběhne v...
V ArcelorMittal Ostrava úspěšně dokončili opravu vysoké pece za 320 milionůV ArcelorMittal Ostrava úspěšně dokončili opravu vysoké pece za 320 milionů (5 b.)
Jedna ze dvou provozovaných vysokých pecí v huti ArcelorMittal Ostrava prošla náročnou opravou. Ta trvala 45 dní a stála...

NEJdiskutovanější související články

Lindab Safety: aby vaše střecha byla i v zimě bezpečnáLindab Safety: aby vaše střecha byla i v zimě bezpečná (1x)
Střechu obvykle vnímáme jako funkční objekt, který nám slouží a není třeba mu věnovat příliš pozornosti. To se ale může ...

Server Vodohospodářské stavby

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice