KONSTRUKCE Media, s. r. o.Com4In Group
ISSN 1803-8433
English - Google Translate Česky - Překladač Google French - Google Translate Italian - Google Translate German - Google Translate Polish - Google Translate Spanish - Google Translate Swedish - Google Translate   |   Přihlásit se   
Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    2018    Fórum nerezářů 2018 - 5. konference o korozivzdorných ocelích

Fórum nerezářů 2018 - 5. konference o korozivzdorných ocelích

Publikováno: 19.9.2018
Rubrika: 2018

Redakce časopisu Focus Nerez pořádá 5. ročník konference pro zpracovatele, uživatele a obchodníky s korozivzdornou ocelí - Fórum nerezářů 2018, která se bude konat 29. - 31. října 2018 v hotelu VOLARIK v Mikulově. 

Letošní Fórum nerezářů programově naváže na předchozí čtyři ročníky této konference. Změnou bude opět místo konání Fóra, které se letos přesune z Krkonoš do Mikulova. V odpoledních hodinách příjezdového dne organizuje pořadatel neformální zahájení konference - výstup na Svatý kopeček s welcome drinkem a následnou večerní prohlídkou města. Účastníci konference tak budou moci nasát příjemnou atmosféru tohoto vinařského regionu a historického města Mikulova.

V prostorách nově zrekonstruovaného hotelu Volarik v centru Mikulova proběhne přednášková část konference, která bude zakončena neformálním posezením v Křížovém sklepě Vinařství Volařík. V závěrečném dni konference se zájemci o exkurzi přesunou pořadatelským autobusem do nedalekých Valtic. Zde proběhne prohlídka výrobních provozů významného zpracovatele korozivzdorné oceli - firmy MAUTING s.r.o., která je výrobcem zařízení pro masný průmysl. 

1. den konference – prohlídka Mikulova s výstupem na Svatý kopeček

2. den konference – přednášky a závěrečná diskuze s rautem v Křížovém sklepě Volařík

3. den konference – exkurze do MAUTING s.r.o. ve Valticích

Generálním partnerem Fóra nerezářů 2018 bude také letos společnost Aperam Stainless & Solutions Tubes CZ s.r.o. z Ústí nad Labem – evropský lídr ve výrobě svařovaných trubek z nerezové oceli.

Přednáškový program letošní konference bude opět zaměřen na nejdůležitější témata spojená s problematikou branže korozivzdorných ocelí, kterými jsou: koroze, správná volba materiálu, správné postupy a zásady zpracování korozivzdorných ocelí, jejich svařování a dělení, povrchová úprava, apod. Tyto a mnohé další otázky budou v průběhu Fóra nerezářů 2018 zodpovězeny zkušenými přednášejícími, mezi kterými jsou jak odborníci z technických univerzit v České republice, tak odborníci z praxe - zástupci firem, kteří denně řeší problémy vznikající při zpracování nerezu.

Cena za účast na Fóru nerezářů 2018:

  • 3.400,- Kč (+21 % DPH) při přihlášení do 30.09.2018
  • 3.900,- Kč (+21 % DPH)                       od 01.10.2018

Cena zahrnuje: občerstvení, konferenční materiály, doprovodný program.

Zájemci o propagaci své firmy na této akci mohou tak učinit formou reklamního stolku nebo baneru ve foyer konferenčního sálu nebo vložením propagačního materiálu do konferenční tašky.

Ubytování si účastníci zajišťují sami. V konferenčním hotelu VOLARIK jsou pro účastníky konference rezervovány pokoje za zvýhodněnou cenu. Kapacita hotelu je omezena, proto neváhejte s rezervací ubytování! Další hotelové kapacity jsou pak rezervovány v hotelu Vivaldi a Piano v samotném centru města.

Bližší informace a dotazy:
e-mail: info@focus-nerez.com
+420 596 110 320
+420 608 631 028
Ing. Pavlína Opletalová

Přihlašovací formulář v elektronické podobě a další informace naleznete na: www.forum-nerezaru.com

Srdečně Vás zveme k účasti!

Bookmark
Ohodnoďte článek:

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

„Podoba nové haly se rodila postupně,“„Podoba nové haly se rodila postupně,“ (37x)
uvedl v rozhovoru pro časopis KONSTRUKCE Ing. Janis Vlachopulos, jednatel společnosti ADONIS PROJEKT spol. s r. o....
IGY České Budějovice – nová dominanta jihočeské metropoleIGY České Budějovice – nová dominanta jihočeské metropole (33x)
Nové IGY je největší budějovickou stavbou desetiletí. Projekt začal v červnu 2016 a byl otevřen za sedmnáct měsíců. Každ...
ZVU STROJÍRNY dodají sedm kolon do ropné rafinerie v IrákuZVU STROJÍRNY dodají sedm kolon do ropné rafinerie v Iráku (28x)
Společnost ZVU STROJÍRNY, člen SAFICHEM GROUP, vyexpedovala 145 tun těžkou kolonu z Hradce Králové do Mělníka jako součá...

NEJlépe hodnocené související články

Statici získali prestižní ocenění Česká hlavaStatici získali prestižní ocenění Česká hlava (5 b.)
Společnost IDEA StatiCa získala Cenu Industrie Ministerstva průmyslu a obchodu v rámci soutěže Česká hlava 2018. Toto ne...
IGY České Budějovice – nová dominanta jihočeské metropoleIGY České Budějovice – nová dominanta jihočeské metropole (5 b.)
Nové IGY je největší budějovickou stavbou desetiletí. Projekt začal v červnu 2016 a byl otevřen za sedmnáct měsíců. Každ...
OBERMEYER HELIKA stavebním manažerem budovy ČSOB v Hradci KrálovéOBERMEYER HELIKA stavebním manažerem budovy ČSOB v Hradci Králové (3 b.)
Stavebním manažerem Nové budovy ČSOB – HHQ Hradec Králové, jejíž výstavba by měla být zahájena v roce 2019, je architekt...

Server Vodohospodářské stavby

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice