KONSTRUKCE Media, s. r. o.Com4In Group
ISSN 1803-8433
English - Google Translate Česky - Překladač Google French - Google Translate Italian - Google Translate German - Google Translate Polish - Google Translate Spanish - Google Translate Swedish - Google Translate   |   Přihlásit se   
Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    2010    Burza výrobních kapacit

Burza výrobních kapacit

Publikováno: 4.10.2010
Rubrika: 2010

Ojedinělé akci pod názvem Burza výrobních kapacit se uskuteční 24. Listopadu v Top Hotelu Praha. Organizátoři se inspirovali veletržním formátem Tischmesse oblíbeným zejména ve Švýcarsku. Burza výrobních kapacit je jednodenní obchodní setkání, jehož cílem je nabídnout a poptat volné výrobní kapacity v oblasti kovozpracujícího průmyslu.

Řada průmyslových podniků i přes oživení poptávky má volné výrobní kapacity, které lze nabídnout. I při zajištěné výrobní náplni se vyplatí věnovat se aktivně obchodu a vyhledávání nových kontaktů. Poptávající firmy zde mohou získat nové subdodavatele s nižší cenovou nabídkou, a tím se lépe vyrovnat s tlaky na cenu své produkce.

V neposlední řadě může Burza sloužit k nabídce kapacit v oblasti speciálních technologií, které se řadě firem nevyplatí pořizovat. Burza tedy nepředstavuje nabídku konkrétních výrobků, tzn. strojů, nářadí, materiálů apod., ale výrobních příležitostí pro práci dle požadavků a dokumentace zadavatele.

Nabízejícími na Burze výrobních kapacit mohou být jednotlivé provozy větších výrobních podniků, např. slévárny, nástrojárny, modelárny, obráběcí provozy, zámečnictví, provozy tepelných a povrchových úprav apod., které kromě výroby dílů pro produkci své firmy mají externí zakázky.

Dalším okruhem nabízejících mohou být malé a střední specializované výrobní fi rmy, které vyrábějí na zakázku díly a komponenty pro větší firmy.

Poptávajícími mohou být pracovníci oddělení nákupu a kooperace větších výrobních podniků a také firmy potřebující využít speciální technologie, které nevlastní.

Forma prezentace je jednoduchá - nabízející firmy mohou prezentovat svoji nabídku v unifikovaných expozicích z drátěných paravanů, na něž je možné zavěsit postery, vzorky, prospekty apod., pro prezentaci je možné využít i jeden či více jednacích stolů.

Trvalejší informační hodnotu bude mít Katalog výrobních kapacit, v němž budou uvedeny všechny nabízející firmy. Katalog obdrží poptávající návštěvníci a bude rozesílán poštou do řady podniků dle distribučního seznamu. Do katalogu se mohou registrovat formou inzerce i firmy, které se nebudou účastnit Burzy osobně jako nabízející.

Data získaná v průběhu přípravy Burzy od nabízejících, inzerentů a ostatních zájemců budou převedena do internetové aplikace Subcontractor.cz. Tento ucelený informační systém o volných výrobních kapacitách v České republice funguje již rok a díky propracovanému oborovému členění umožňuje opravdu přesné vyhledávání kooperačních partnerů. Věnujte, prosím, možnosti zápisu vaší firmy do této aplikace pozornost, informace, které poskytnete, vám mohou přinést v budoucnu nové zakázky.

Poptávající – návštěvníci Burzy výrobních kapacit budou na akci cíleně a adresně pozváni. Garantujeme adresné pozvání 10 000 firem z oblasti kovozpracujícího průmyslu a průmyslových firem nakupujících kooperace.

Burzy výrobních kapacit se můžete zúčastnit jako:

  1. Nabízející firma s osobní účastí – jednací místo, základní zápis v Katalogu výrobních kapacit a v internetové aplikaci Subcontractor.cz, doplňkově možnost inzerce v Katalogu.
  2. Nabízející firma bez osobní účasti – lze objednat reklamní banner, distribuci letáků, vizitky na pozvánce nebo inzerci, zároveň získáte základní zápis v Katalogu výrobních kapacit a internetové aplikaci.
  3. Poptávající firma – osobní návštěva Burzy, výtisk Katalogu výrobních kapacit, doplňkově možnost inzerce v Katalogu výrobních kapacit a zápis v internetové aplikaci.

Více informací naleznete na www.omnis.cz
 

Bookmark
Ohodnoďte článek:

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Nový zimní stadion v ChomutověNový zimní stadion v Chomutově (36x)
V roce 2013 bude v Chomutově v blízkosti Zooparku k dispozici kompletní a moderní sportovní a kulturní společenský areál...
Cemix získal titul Nejlepší výrobce stavebnin roku (24x)
Společnost LB Cemix, s.r.o. si připsala cenný úspěch. V soutěži Nejlepší výrobce stavebnin roku získala titul Nejlepšího...
Young Architect Award – příležitost pro mladou generaci architektůYoung Architect Award – příležitost pro mladou generaci architektů (21x)
Prosadit se v obtížném oboru architektury není pro začínající architekty nebo čerstvé absolventy škol právě jednoduché. ...

NEJlépe hodnocené související články

Trimo představí Qbiss One a ArtMe na veletrhu BAU 2011 (5 b.)
Od 17. do 22. ledna 2011 bude Mnichov hostit veletrh architektury, stavebníchmateriálů a systémů BAU 2011. Trimo na vele...
„Všechny výtahy musí splňovat platné předpisy a normy v dané zemi“„Všechny výtahy musí splňovat platné předpisy a normy v dané zemi“ (5 b.)
vysvětluje ředitel společnosti STROS – Sedlčanské strojírny a. s. Ing. Ladislav Filip....
Skanska se zaměří na zelené administrativní projekty ve Střední Evropě - prodává logistický pozemek (5 b.)
Společnost Skanska se rozhodla soustředit v České republice ještě výrazněji na development ekologicky šetrných administr...

NEJdiskutovanější související články

Volvo začalo stavět nové Truck Centrum v HavířověVolvo začalo stavět nové Truck Centrum v Havířově (16x)
Společnost Volvo Truck Czech s.r.o. zahájila výstavbu nového Volvo Truck Centra v Havířově. A to v době, kdy se příliš m...
Cemix získal titul Nejlepší výrobce stavebnin roku (3x)
Společnost LB Cemix, s.r.o. si připsala cenný úspěch. V soutěži Nejlepší výrobce stavebnin roku získala titul Nejlepšího...
Ceny stavebních prací klesnou až o 25% (3x)
Ceny stavebních prací klesnou v roce 2010 až o 25% a ceny stavebních hmot klesají nejčastěji mezi 5 až 15%. Pokud jste v...

Server Vodohospodářské stavby

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice