KONSTRUKCE Media, s. r. o.Com4In Group
ISSN 1803-8433
English - Google Translate Česky - Překladač Google French - Google Translate Italian - Google Translate German - Google Translate Polish - Google Translate Spanish - Google Translate Swedish - Google Translate   |   Přihlásit se   
Nacházíte se:  Úvod    Projektování    Autodesk uvádí cloudovou službu pro řízení životního cyklu produktu

Autodesk uvádí cloudovou službu pro řízení životního cyklu produktu

Publikováno: 10.7.2012
Rubrika: Projektování

Společnost Autodesk ohlásila okamžitou dostupnost Autodesk PLM 360, nové generace cloudových služeb poskytující výkonné, dostupné a snadno implementovatelné řešení za zlomek nákladů na tradiční PLM systémy.

Autodesk PLM 360 je nejnovější nabídka postavená na špičkových technologiích Autodesk a cloudovém přístupu. Oproti tradičním PLM systémům, které jsou z historických důvodů drahé a složité, je Autodesk PLM 360 rychle a snadno konfigurovatelné řešení splňující potřeby specifických zákaznických procesů v oblasti řízení životního cyklu produktu. Je to rovněž první cloudové PLM řešení zaměřené na podnikové aplikace, které jdou za hranice konstrukčních procesů a řízení kusovníků. V důsledku toho zaměstnanci v nejrůznějších pracovních rolích – od plánování a vývoje produktu až po řízení kvality, dodržování standardů a služby – mohou mít lepší přístup k produktovým a projektovým informacím, jež pomáhají kontinuálně zlepšovat navrhované a vyráběné produkty.

„Jednoduchý a flexibilní cloudový koncept Autodesk PLM 360 radikálně zlepšuje přístup firem k veškerým přínosům PLM, což jim pomáhá v konkurenceschopnosti a k dosažení růstu na trhu,“ řekl Robert “Buzz” Kross, senior vicepresident divize Design, Lifecycle and Simulation, ve společnosti Autodesk.

„Shledali jsme Autodesk PLM 360 vítaným rozšířením našich postupů digitálního prototypování,“ řekl Rob Faber, výkonný ředitel společnosti Electron Vault, dodavatele čistých technologií v oblasti energetiky. „S ohledem na vysoké náklady a expertízu spojenou s tradičním PLM jsme se nechtěli do podobných projektů dlouho pouštět. Ale dostupnost, rychlé nasazení a jednoduchost používání řešení Autodesk pomohla redukovat komplexnost našich PLM procesů v rámci globálních týmů.“

MODERNÍ PŘÍSTUP BEZ POTŘEBY ZNALOSTI PROGRAMOVÁNÍ
Kromě nabídky atraktivního, moderního vzhledu pro komfortní práci uživatelů se řešení Autodesk PLM 360 vyznačuje vysoce efektivním přístupem ke konfiguraci systému bez potřeby znalosti programování, jež eliminuje potřebu drahých programátorů a konzultantů. Desítky předinstalovaných aplikací automatizují podnikové procesy napříč celým životním cyklem. S intuitivní funkcionalitou drag-and-drop mohou uživatelé aplikace snadno přizpůsobovat nebo vytvářet své vlastní aplikace s ohledem na své specifické potřeby a bez nutnosti nákupu dodatečných modulů.

RYZÍ CLOUDOVÁ APLIKACE
Autodesk PLM 360 je ryzí cloudová aplikace se sdíleným přístupem. Uživatelé a manažeři se již nikdy nebudou muset obávat upgradů či nefunkčních přizpůsobení; aplikace je vždy aktuální a kompatibilní s jakoukoliv specifickou zákaznickou konfigurací. IT administrátoři jsou osvobozeni od správy systémů, protože uživatelé přistupují k Autodesk PLM 360 z plně řízeného datového centra poskytujícího bezpečnost, vysoký výkon a možnost obnovy systému po havárii. Kromě toho nabízí cloudový koncept uživatelům přístup kdykoliv a odkudkoliv, z virtuálního či mobilního zařízení nebo webového prohlížeče.

Autodesk PLM 360 rovněž poskytuje integraci a součinnost s on‑premise systémy včetně softwaru pro správu produktových dat (PDM) Autodesk Vault. Vault umožňuje pracovním týmům organizovat, spravovat a sledovat konstrukční CAD data, výrobní kusovníky a změnové procesy z centralizovaného umístění.

Autodesk Introduces Cloud Service for Product Lifecycle Management
The company Autodesk announced immediate availably of Autodesk PLM 360, the new generation of could services providing efficient, available and easily implemented solution for a fraction of costs of traditional PLM systems.

Z podkladů AUTODESK CZ spol. s r. o.

Bookmark
Ohodnoďte článek:

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vystužovanie stĺpov a stien monolitických železobetónových nosných konštrukcií staviebVystužovanie stĺpov a stien monolitických železobetónových nosných konštrukcií stavieb (256x)
Monolitické železobetónové nosné konštrukcie stavieb majú veľa výhod. Vyžaduje sa však pri ich navrhovaní dodržiavať nie...
Nová digitální mapa zatížení sněhem na zemiNová digitální mapa zatížení sněhem na zemi (82x)
Digitální mapa zatížení sněhem na zemi je výstupem řešení projektu GA Č R 103/08/0589 Pravděpodobnostní aplikace ge...
Systém včasného varování proti přetížení střešní konstrukce hal klimatickým zatíženímSystém včasného varování proti přetížení střešní konstrukce hal klimatickým zatížením (68x)
Ne každou zimu napadne během krátké doby velké množství sněhu, jako tomu bylo v zimě 2005/2006, anebo jako tomu bylo v n...

NEJlépe hodnocené související články

„Pilotní projekt nasazení BIM naplno poukázal nutnost komplexní změny přístupu všech na staveništi. BIM prostě není jen 3D model…,“„Pilotní projekt nasazení BIM naplno poukázal nutnost komplexní změny přístupu všech na staveništi. BIM prostě není jen 3D model…,“ (5 b.)
uvedl v rozhovoru pro časopis KONSTRUKCE vedoucí oddělení rozvoje Statutárního města Třinec Ing. Daniel Martynek....
Od určité výšky haly byla z důvodu urychlení výstavby uplatněna ocelová konstrukceOd určité výšky haly byla z důvodu urychlení výstavby uplatněna ocelová konstrukce (5 b.)
Společnost Fatra v červnu dokončila výstavbu Nové válcovny za 1,4 miliardy korun, silně pokročila v oblasti montáže výro...
Rozšírenie výrobného areálu ZKW SLOVAKIA KRUŠOVCERozšírenie výrobného areálu ZKW SLOVAKIA KRUŠOVCE (5 b.)
STAT‑KON úspešne dokončil projekt rozšírenia výstavby – expanzia závodu ZKW Krušovce s náročným technologickovýrobným pr...

NEJdiskutovanější související články

Trimaran – komerční a kongresové centrum v Praze na PankráciTrimaran – komerční a kongresové centrum v Praze na Pankráci (1x)
Předmětem článku je projekt, výroba, montáž a předpínání ocelové superkonstrukce nového objektu Trimaran v Praze na Pank...
Normalizace v oboru ocelových konstrukcí (1x)
Tento příspěvek navazuje na informaci o současném stavu a výhledech technické normalizace z minulé konference [1]....
Výpočetní modely styčníků ocelových konstrukcíVýpočetní modely styčníků ocelových konstrukcí (1x)
Při návrhu ocelové konstrukce využije statik nejčastěji prutové prvky, ale na konstrukci je řada míst, kde prutová teori...

Server Vodohospodářské stavby

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice