Diskuze k článku
Volvo začalo stavět nové Truck Centrum v Havířově
Prace
Dobry mam zajem o pracovni misto v Volvo Truck centrum v havířově
muj tel.:725223690
email :martinxxx3@seznam.cz
pr.mista
Dobry den chtel bych se zeptat jestli budete delat nejaky nabor na pracovne mista na Volvo Truck centrum v havířově anevim kde bycch se mel kontaktovat dekuji za odpoved
muj tel:607902850
email:Arabko1@seznam.cz
Re: pr.mista
Bohužel jakákoli možnost pracovních míst je již vyčerpaná. Celý pracovní team má společnost Volvo kompletní. Pokud máte zájem o práci ve společnosti, tak doporučujeme sledovat www.volvotrucks.cz, kde jsou umísťovány aktuální informace o pracovních místech.
prac.místa
Dobrý den chtěl bych se zeptat kde moho dostat info o volncý pracovních místech
Re: prac.místa
Dobrý den, kontaktovali jsme firmu Volvo a bylo nám sděleno, že s poptávkou práce se mohou lidé obracet na paní Alenu Friedel (HR manažer), alena.friedel@volvo.com, T +420 271 021 901.
Job opportunities
Hallo, as well as many applicants below, I would like to ask you for detailed informations about job opportunities in the new Truck Centre in Havířov .
I will appreciate, if you need some staffs, your contact at phone numb.: + 420 777 623 855 .
Thanks and best regards,
Maseková
Nabídka zaměstnání
Ráda bych věděla ,zda najdou uplatnění ve Vaší firmě také ženy.Měla bych zájem o zaměstnání a nějaké informace.
práce
dobrý den, měla zájem o bližší informace ohledně práce , kde a jak zjistím jaké a jestli máte nějaká volná pracovní místa ? Děkuji za odpověď s pozdravem Králová Jana - jana.martin@seznam.cz
volné pracovní místo
dobrý den, také bych měla zájem o bližší informace k volným pracovním místům. Mohli by jste mi je poslat na můj mail?? díky moc Rosenzweigová .. petk2@seznam.cz
Volné pracovní místo
Dobry den,chtela jsem se zeptat na volné pracovni misto..V.ZIDELOVA@seznam.cz dekuji za odpoved...
Volné pracovní místo
Dobrý den,chtela jsem se zeptat na volne pracovni misto....Tejtejka@seznam.cz dekuji za odpoved.
Volné pracovní místo
Nabídne tato společnost volná pracovní místa i v rámci administrativy? Měla bych pak zájem v takové sekci pracovat předem děkuju za odpověď , Plachtova k.plachtova@centrum.cz
Zaměstnání
Dobrý den, chtěl jsem se taky zeptat jestli budete dělat nábor nových pracovníku pro Volvo Truck centrum v Havířově Díky. Email: Lukas.dr@volny.cz Tel: 732 617 173
zaměstnaní
Dobry den, chtěl jsem se taky poptat jestli budete dělat nabor na volne mista pro Truck centrum v Haviřově,dík email:tothv@seznam.cz
zaměstnani
dobrý den chtěl bych se zeptat na volne pracovni mista u společnosti Volvo truck centrum v Haviřově kde se mam informovat na volne pracovni misto . rad bych se zaregistroval.Předem děkuji za odpověd kontakt na mě 773 619 485
Pracovní příležitost
Chtěl bych se zeptat jestli dělate nějaky nabor na volna mista pro Truck centrum v Haviřově..Nevim kde se mam kontaktovat,tak děkuji za vaši odpověd.Me čislo mobilu 732834919,muj e,mail DzD1seznam@cz