KONSTRUKCE Media, s. r. o.Com4In Group
ISSN 1803-8433
English - Google Translate Česky - Překladač Google French - Google Translate Italian - Google Translate German - Google Translate Polish - Google Translate Spanish - Google Translate Swedish - Google Translate   |   Přihlásit se   
Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    2018    Přijeďte na konferenci Požární bezpečnosti staveb – PKPO 2018. Budete se za rok rádi vracet.

Přijeďte na konferenci Požární bezpečnosti staveb – PKPO 2018. Budete se za rok rádi vracet.

Publikováno: 26.4.2018
Rubrika: 2018

Uzavření registrací na konferenci Požární bezpečnosti staveb – PKPO 2018 se rychle blíží. Registrujte se prosím online, na adrese: www.PROFISportal.cz/pkpo.

Všichni víme, že správná konference není jen o odborném programu.

Dobrý program konference je samozřejmě důležitým základním kamenem, nicméně konference je především o setkávání a komunikaci lidí tváří v tvář. A to jak na té formální půdě v sále nebo na workshopech, tak i v kuloárech nebo na společenském večeru.

Konference PKPO 2018 je již osmým ročníkem, ale tento formát jsme pro Vás připravili poprvé. Nové bude i místo jejího konání, kam bychom se měli vejít všichni. Část účastníků bude pravděpodobně ubytována v dalších hotelech, pokud se kapacita hotelu Skalský dvůr naplní.

Připravili jsme pro Vás v úžasném prostředí hotelu Skalský dvůr dvoudenní konferenci, kterou si užijete po všech stránkách.

Po celou dobu Vás bude doprovázet výborná káva a nejrůznější dobroty k zakousnutí. Na společenském večeru si budete moci vybrat, zda chcete v klidu debatovat s přáteli a kolegy anebo zda navštívíte besedu o historii bicyklů u nás, nebo si zahrajete malý turnaj ve stolním fotbálku pro osm hráčů.

K tomu všemu nám bude hrát příjemná muzika. Ať už máte rádi víno nebo pivo, budete ho mít v rámci společenského večera k dispozici dle Vaší libosti. Samozřejmostí bude skvělý raut.

Proto neváhejte dlouho, ať získáte ještě ubytování přímo v hotelu, kde konference proběhne.
K saku se to sice moc nehodí, ale do konferenčního sálu se tak dostanete i v „bačkůrkách“ :-)

Registrujte se prosím online, na adrese: www.PROFISportal.cz/pkpo

Těšíme se na Vás

Za organizační tým

Stanislav Müller

Bookmark
Ohodnoďte článek:

Autor


Fotogalerie
Požární bezpečnosti staveb – PKPO 2018 - pozvánkaPožární bezpečnosti staveb – PKPO 2018 - přednášejícíPožární bezpečnosti staveb – PKPO 2018 - program

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

„Podoba nové haly se rodila postupně,“„Podoba nové haly se rodila postupně,“ (37x)
uvedl v rozhovoru pro časopis KONSTRUKCE Ing. Janis Vlachopulos, jednatel společnosti ADONIS PROJEKT spol. s r. o....
IGY České Budějovice – nová dominanta jihočeské metropoleIGY České Budějovice – nová dominanta jihočeské metropole (34x)
Nové IGY je největší budějovickou stavbou desetiletí. Projekt začal v červnu 2016 a byl otevřen za sedmnáct měsíců. Každ...
ZVU STROJÍRNY dodají sedm kolon do ropné rafinerie v IrákuZVU STROJÍRNY dodají sedm kolon do ropné rafinerie v Iráku (26x)
Společnost ZVU STROJÍRNY, člen SAFICHEM GROUP, vyexpedovala 145 tun těžkou kolonu z Hradce Králové do Mělníka jako součá...

NEJlépe hodnocené související články

Statici získali prestižní ocenění Česká hlavaStatici získali prestižní ocenění Česká hlava (5 b.)
Společnost IDEA StatiCa získala Cenu Industrie Ministerstva průmyslu a obchodu v rámci soutěže Česká hlava 2018. Toto ne...
IGY České Budějovice – nová dominanta jihočeské metropoleIGY České Budějovice – nová dominanta jihočeské metropole (5 b.)
Nové IGY je největší budějovickou stavbou desetiletí. Projekt začal v červnu 2016 a byl otevřen za sedmnáct měsíců. Každ...
OBERMEYER HELIKA stavebním manažerem budovy ČSOB v Hradci KrálovéOBERMEYER HELIKA stavebním manažerem budovy ČSOB v Hradci Králové (3 b.)
Stavebním manažerem Nové budovy ČSOB – HHQ Hradec Králové, jejíž výstavba by měla být zahájena v roce 2019, je architekt...

Server Vodohospodářské stavby

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice

Rekonstrukce Vodního díla Nechranice